Bugun...


Fatih Atay, MHP ve AK Parti ile Flörte Başladı
Tarih: 21-09-2023 22:48:20 Güncelleme: 21-09-2023 22:48:20 + -


Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, AK Parti ve MHP’li il başkanlarıyla birlikte ilçedeki beyaz eşya mağazasının açılış kurdelesini kesti.

facebook-paylas
Tarih: 21-09-2023 22:48

Fatih Atay, MHP ve AK Parti ile Flörte Başladı

Seçilmesinin ardından CHP teşkilatı, genel merkez ve Büyük Şehir belediyesi ile geçimsizlikleri ile gündem olan ardından, sarsan istifasından sonra hakkında MHP’ye geçeceği dedikoduları yapılan Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, katıldığı açılışta Haluk Alıcık ile samimi pozlar verdi. Yorumları beraberinde getiren o anlar, kafalarda soru işaretlerine yol açtı. Vatandaşlar Fatih Atay Mhp ile Flört yapıyor dediler.

Chp'den istifasının ardından bağımsız olarak yoluna devam eden Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın MHP ile Akp’ye yakınlaşması dikkat çekti. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın da katıldığı 12. kitap kafe açılışında yaşanan Haluk Alıcık ile renkli görüntüler Fatih Atay Mhp ye göz kırpıyor yorumlarına yol açtı. . 

Fatih Atay, bu kez bir firmanın  mağaza açılışında hem MHP hem de AK Partili idarecilerle birlikte görüldü. Ak Parti ve MHP teşkilatının tam kadro katıldığı açılışta ikilinin samimi pozları dikkat çekti.

Efeler ilçesinde iş kadını Ebru Bircan’a ait beyaz eşya mağazası açılışına Başkan Atay’ın yanı sıra AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Milletvekili Seda Sarıbaş, AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın ile birlikte sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelesi Başkan Atay ile birlikte AK Parti ve MHP’li idareciler tarafından kesildi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYDIN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI