Bugun...


Haluk Alıcık Mazbatasını Aldı
Tarih: 03-10-2023 12:39:51 Güncelleme: 03-10-2023 13:17:51 + -


24 Eylül tarihinde yapılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Kongresi’nde yeniden güven tazeleyen Haluk Alıcık ve yönetimi mazbatasını aldı. Alıcık burada yaptığı açıklamada “ Yerelde Aydın’ın kaderi değişmeli, Aydın komşu illerin gerisinde kaldı” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 03-10-2023 12:39

Haluk Alıcık Mazbatasını Aldı

24 Eylül tarihinde yapılan MHP Aydın İl Kongresi’nde yeniden İl Başkanı olan Haluk Alıcık mazbatasını aldı. Mazbatasını almasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık kendisine yeniden bu göreve layık gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti. Alıcık “Zaman konuşma zamanı değil çalışma zamanı ki biz bunu seçim bittiği andan itibaren yapıyoruz. Kongrede söylediğim gibi MHP’nin Aydın’da aldığı 69 bin oy küçümsenecek bir oy değil. Genel     Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi Aydın’da alayını talibiz. Cumhur ittifakı olarak inanıyoruz ki, biz bunu başaracağız. Kimse yıkılmaz değil, kimse efsane değil. O koltuklardan bizlerde geçtik” dedi.
AYDIN’IN KADERİ DEĞİŞMELİ
MHP Aydın İl Kongresi’nde sağcısından, solcusuna, doğulusundan, batılısına, alevisinden, sunnisine toplumun her kesiminden herkes olduğunu belirten Alıcık “MHP Türkiyedir. Ağacın dalları ne olursa olsun, gövdesi Türkiyedir. Türkiye var oldukça Milliyetci Hareket Partisi var olmalı. 54 yıllık mazimizde bu var. Türkiye için ne söylüyorsak Aydın için de aynısını söylüyoruz. Aydın  bir kere kaderini değiştirmeli. Değiştirmeli çünkü Aydın’ın yakın illerine bakıyoruz Manisa, Avrupanın en büyük katı atık tesisine sahip, İzmir’e diyor ki gel çöpünü buraya at. Aydın’da hemşerilerimiz gitsinler bir Denizli ilini görsünler alt geçitleri, viyadükleri şehrin trafiği nasıl rahatlatılmış. Biz Aydındaki hemşerilerimizin sağduyularına inanıyoruz, siyasi tercihlerine saygı gösteriyoruz. Ama biz diyoruz ki Aydın’a daha farklı yöneteceğiz, Aydın’da daha farklı işler yapacağız. Şimdi diyeceksiniz ki şu an yapılmıyor mu ? Ben Nazilli’de muhalefet belediye başkanlığı yaptım. Bu rozeti çıkaracaksınız ve şehrinizin ihtiyaçları için Ankara’ya gittiğimizde iktidar bize asla hayır demedi. Biz de bakanlarımıza teşekkür ettik. Nazilli’de üç tane çayını ıslah edildi. Siz Aydın’a Allahınızı severseniz bir bakın. Siz Belediye Başkanısınız, biri diyor ki ben Büyükşehir Belediye Başkanıyım, biri diyor ki ben ilçe belediye başkanıyım. İşte ben Cumhuriyet Halk Partisinden seçildim. CHP bu ülkenin partisi değil mi” diye konuştu.

▪Milliyetçi Hareket Partisi 14. Aydın İl Olağan Kongresi sonuçları çok güçlü bir iradedir.
▪Elbette bu güçlü iradenin mesajı da çok büyüktür, anlamlıdır ve yönetim kurulumuza verilmiş ödevdir.
Bu mazbatayı;
▪Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in emaneti Milliyetçi Hareket Partimizi Efeler diyarımızda emin kılmak için alıyoruz.
▪Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin, Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin, dediği yerde, gösterdiği yolda, tayin ettiği hedefte, birlikte nice güzel hizmetlerde buluşmak dileği ile alıyoruz.
▪Kutlu davamızın şehitleri adına alıyoruz.
▪Taşmedreseli ağabeylerimiz için alıyoruz.
▪Aydın teşkilatlarımız adına alıyoruz.
▪Önce Aydın diyen yürekler adına alıyoruz.
▪Sosyal medya üzerinden, telefon ederek, mesaj gönderek destek veren hemşerilerimiz, dava arkadaşlarımız ve özellikle genç kardeşlerimiz için alıyoruz.
▪Dua edenler için alıyoruz.
▪Selam verenler için alıyoruz.
▪AYDIN EFELERİ için alıyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti'mizin yüzüncü yılı kutlu olsun.
Türk ve Türkiye Yüzyılı kutlu olsun.
Gelen Türk Asrı,
Geleceğin gücü Türkiye!
Ne mutlu Türk'üm diyene!





FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI