Bugun...



CUMHURİYET İKRAMİYESİ BİR CUMHURİYET ALTINI DEĞERİNDE OLMALI!!!

CUMHURİYETİN 100. YIL DÖNÜMÜNDE EMEKLİLERE VERİLMESİ PLANLANAN CUMHURİYET'İN 100. YIL İKRAMİYESİNİN BİR CUMHURİYET ALTINI OLMASI BEKLENİYOR.

facebook-paylas
Tarih: 18-09-2023 08:53

CUMHURİYET İKRAMİYESİ BİR CUMHURİYET ALTINI DEĞERİNDE OLMALI!!!

CUMHURİYET İKRAMİYESİ BİR CUMHURİYET ALTINI DEĞERİNDE OLMALI!!!

      İktidar tüm emeklilere Cumhuriyetin 100. Yıl dönümünde adı 5 ile 10 bin TL. arasında ifade edilen bir cumhuriyet ikramiyesi vermeyi hazırlandığı haberleri kamu oyunda yayılırken, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün’ün de açıklamaları dikkati çekmiştir. TÜED Genel Başkanı yaptığı açıklamasında 29 EKİM’de Cumhuriyet ikramiyesinin verileceği iddiası üzerine, bu durumun memnuniyetle karşılanacağını belirtmiştir. Kazım Ergün açıklamasının devamında, emeklilerin zor bir süreç geçirmekte olduğunu, geçim sıkıntısı içinde iktidarın maaş zammı açıklamasını umutla beklemektedirler. İktidarın Cumhuriyet ikramiyesi olarak 5000 tl. telafi edilen miktarın yeterli olmadığını, en azından 10000 tl. olması gerektiğini de belirtmiştir. Oysa,  sokaktaki  emekli bir vatandaşımıza iktidarın vermeyi planladığı Cumhuriyet ikramiyesi ile ilgili soruya verdiği yanıt Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır mantıklı bir beklentiyi yansıtmıştır. Vatandaşımız “Sayın Cumhurbaşkanımızın, Cumhuriyetin 100. Yıl dönümüne yakışır ikramiye ödemeyi düşünmesi çok mantıklı ve olumlu olmakla beraber  verilmesi  planlanan ikramiye miktarının Cumhuriyetin 100. Yıl dönümüne yakışacak bir miktar olarak bir CUMHURİYET ALTINI değerinde olmalıdır.”  İfadesini kullanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın halkın sesine kulak vererek Cumhuriyetin 100. Yıl dönümüne yakışır Cumhuriyet altını ile emeklilerini ödüllendireceği  ümidi emeklilerin umut ışığı olacaktır.




Kaynak: https://ulak.news/2023/09/17/emeklilere-cumhuriyet-ikramiyesi-icin-beklenen-aciklama-29-ekimde-hesaplara-binlerce-tl-mi-geliyor/?ysclid=lmoi5jpn3e914102574

Editör: Kamil Süren




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Sizin İçin Yenileniyoruz. Sitemizi Nasıl Buldunuz


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI